Старший зміни на харчове виробництво

Вакансія від:
  • Компанія:
  • Заробітна плата:
  • Графік роботи:
  • Місто:

Вимоги до кандидата

  • Освіта:
  • Досвід роботи:
  • повна вища
  • від двох років

Інформація про вакансію


Про компанію


EU Poultry є експертом у виробництві високоякісного м’яса птиці.


Наша мета — стати визнаним лідером у переробці, маркетингу та дистрибуції м’яса птиці на ринку ЄС. Ми інвестуємо свій час, гроші та зусилля у виробництво, логістику, забезпечення якості та маркетинг, щоб постійно розширюватися на всіх національних ринках ЄС і таким чином збільшувати свою частку ринку.


Ми віримо, що тільки задоволені клієнти можуть бути рушієм для досягнення наших цілей.


Місцезнаходження:


Братислава, Словацька Республіка


Вимоги:

  • Освіта: Вища технологічна освіта за спеціальністю В«Харчові технологіїВ» (м&# 039;ясо та м’ясні продукти).
  • Досвід роботи: Мінімум 2 роки досвіду роботи у харчовому виробництві, зокрема у сфері м’ясних продуктів.
  • ERP системи: Досвід роботи з ERP системами для управління виробничими процесами та обліком.
  • Комунікативні навички: Вміння ефективно спілкуватися з командою та керівництвом, здатність вирішувати конфлікти та мотивувати співробітників.

Ми пропонуємо стабільну роботу у провідній компанії, конкурентну оплату праці та можливість професійного розвитку. Якщо ви маєте необхідний досвід і бажання працювати в динамічній команді, надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу.


Умови роботи:


Конкурентна оплата праці: від 2000 євро


Графік роботи: 6/ 1 з офіційними вихідними та святковими днями, оплачувана відпустка та лікарняні


Місце роботи: Горне Саліби, 60 км від Братислави, Словаччина


Обов’язки:


  • Організація роботи співробітників: Керівництво командою та координація їхньої роботи відповідно до виробничих потреб. Видача завдань та контроль за їх виконанням, забезпечення ефективності робочих процесів.
  • Виконання виробничого плану: Забезпечення ефективного та своєчасного виконання виробничого плану з дотриманням всіх стандартів якості.
  • Контроль якості продукції: Забезпечення випуску готової продукції, яка відповідає вимогам специфікації. Проведення регулярних перевірок якості та відповідності продукції стандартам.
  • Дотримання санітарних та ветеринарних норм: Контроль за дотриманням усіх санітарних, ветеринарних правил та норм безпеки харчових продуктів.
  • Контроль за гігієною та охороною праці: Забезпечення дотримання співробітниками вимог особистої гігієни та правил охорони праці. Проведення інструктажів та тренінгів.
  • Управління інвентарем: Ведення обліку інвентарю, його розподіл та контроль за використанням.
  • Облік товарів: Ведення обліку товарів.
  • Навчання працівників: Проведення навчань для працівників з питань особистої гігієни, вимог системи НАССР та інших стандартів.

         

Наши проекты:

работа в Киеве и Украине на Jobs.ua еженедельник "Пропоную Роботу" на Pro-robotu.ua срочно требуются на Srochno.ua вакансии в Украине на vakansii.ua
резюме в Украине на Resume.ua тренинги в Украине на Training.ua аренда залов в Украине на ArendaZala.com.ua должностные инструкции на Profi.ua


© 2008-2017 ООО «Работа Плюс»
Все права защищены в соответствии с действующим законодательством Украины. При использовании материалов, которые относятся к тематике "Работа" или "Работа в Киеве" сайта vakansii.ua гиперссылка на данный ресурс обязательна. Администрация может не разделять точку зрения авторов информационных материалов про поиск работы и не несет ответственности за размещаемую пользователями в тексте вакансии или резюме информацию.