Продавець відділу гастрономія

Вакансія від:
  • Компанія:
  • Заробітна плата:
  • Графік роботи:
  • Місто:
  • «Веселка»
  • 12000 грн.
  • плаваючий графік роботи
  • Суми

Вимоги до кандидата

  • Освіта:
  • Досвід роботи:
  • не має значення
  • не вимагається

Інформація про вакансію

Вимоги:


  1. Досвід роботи з продовольчими товарами на ВІДДІЛІ ГАСТРОНОМІЯ: ковбасний, рибний
  2. Активна участь у взаємодії між працівниками (колегами), для ефективного створення команди однодумців, з метою підвищення рівня якості виконання функціональних обов’язків та інше

Обов’язки:


  1. Підготовка робочого місця до початку роботи, викладка товару
  2. Контроль за наявністю та актуальністю цінників
  3. Контроль за якістю товарів
  4. Дотримання стандартів системи безпечності харчової продукції (НАССР)
  5. Ввічливе обслуговування покупців (гостей).
  6. Консультація про властивості, смакові особливості, призначення та харчову цінність товарів.
  7. Нарізання, зважування, упаковування товарів, перевірка реквізитів, видача покупки та інше.

Умови праці:


  1. Офіційне працевлаштування
  2. Можливість розвиватися, отримувати нові знання та навички
  3. Своєчасна виплата заробітної плати
  4. Графік роботи: 4 робочих, 4 вихідних з 08: 00в€’21: 30
  5. з/п Показати

         

Наши проекты:

работа в Киеве и Украине на Jobs.ua еженедельник "Пропоную Роботу" на Pro-robotu.ua срочно требуются на Srochno.ua вакансии в Украине на vakansii.ua
резюме в Украине на Resume.ua тренинги в Украине на Training.ua аренда залов в Украине на ArendaZala.com.ua должностные инструкции на Profi.ua


© 2008-2017 ООО «Работа Плюс»
Все права защищены в соответствии с действующим законодательством Украины. При использовании материалов, которые относятся к тематике "Работа" или "Работа в Киеве" сайта vakansii.ua гиперссылка на данный ресурс обязательна. Администрация может не разделять точку зрения авторов информационных материалов про поиск работы и не несет ответственности за размещаемую пользователями в тексте вакансии или резюме информацию.