Вакансія від:
- Компанія:
- Заробітна плата:
- Графік роботи:
- Місто:
- ТОВ «Солелат Палац»
- 50000 грн.
- повний робочий день
- Київ
Вимоги до кандидата
- Освіта:
- Досвід роботи:
- середньо-спеціальна
- обов'язковий
Інформація про вакансію
Вимоги, побажання:В
- Досвід роботи на позиції шефа або су-шефа не менше 3 років
- Компетентність у сфері готельно -В ресторанного бізнесу
- Знання сучасних трендів у кулінарії та готуванні.
- Креативність
- Сильні лідерські якості
- Вміння керувати кухнею та організовувати роботу персоналу
- Відповідальність, пунктуальність та вміння приймати рішення
- Готовність працювати в команді та спілкуватися з колегами, та гостями закладу
Обов 039;язки:В
- організація роботи кухні з дотриманням стандартів безпеки та санітарних норм;
- контроль за якістю приготування страв за встановленими технологічними картами;
- презентація та декорування готових страв;
- забезпечення, підтримання та контроль чистоти на робочих місцях;
- бажання навчати та розвивати персонал;
- розробка та впровадження меню департаменту їжі та напоїв (ресторан, бенкети, конференції, шведська лiнiя), періодичне оновлення за сезоном;
- контроль за наявними запасами сировини та заготовок, термінів реалізації, дотримання правил товарного сусідства та ротації, ефективною витратою продуктів, планування закупівель.
Умови:В
- робота в стабільній компанії;
- конкурентна заробітна плата;
- графік роботи: 5/ 2 з плаваючими вихідними;
- роботу в дружній команді однодумців;
- зручне розташування в самому центрі Києва (ст. метро Палац Спорту);
- харчування для персоналу та уніформу;
- офіційне оформлення згідно КЗпП України з першого дня роботи.
Корисні посилання
- Інші вакансії Шеф-кухар
- Шукати вакансії в Києві на Jobs.ua
- Вакансії Шеф-кухар
- Вакансии Шеф-кухар в Киеве
- Вакансии Шеф-кухар в Харькове
- Вакансии Шеф-кухар в Днепре
Или посмотрите резюме на портале Jobs.ua